Social Media Management: Pandoraz

Online marketing beter sturen door Pandoraz Social Media Management.

TasclinxGroupSocial Social Media monitoring: Pandoraz®

Tasclinx biedt een totaal pakket aan als het gaat over social media beleid, uit te sturen berichten en monitoring. Hiervoor heeft Tasclinx diverse professionals in dienst en heeft het daarnaast, het eigen ontwikkelde product, Pandoraz op de markt gezet. Berichten versturen en resultaten meten, dat is Pandoraz.

Met Pandoraz werk je vanuit 1 enkele website op al je social media kanalen. Zo stuur je met Pandoraz zowel Facebook, Twitter als je LinkedIn pagina aan. Allemaal vanuit 1 enkele applicatie in de cloud. Pandoraz is te vergelijken met het opstellen van een nieuw e-mail bericht met een e-mail programma zoals bijvoorbeeld Microsoft Outlook.

Natuurlijk zijn andere social kanalen ook welkom en helpen wij graag een handje mee. Zo doen wij dat.

Wat onze klanten over Pandoraz zeggen:

Pandoraz social media monitor is one of the products Tasclinx uses to support Zytec International of its social media activities. Pandoraz provides the user with a clear and intuitive dashboard. After we started using the Pandoraz Dashboard we saved a lot of time and money. Pandoraz needs very little time to configure and to learn how to use it.

Zytec International

Wij maken gebruik van Pandoraz om persoonlijk contact te onderhouden met onze klanten. Eenvoudig in gebruik en makkelijk aan te maken rapportages zorgen er voor dat alles goed meetbaar is en blijft. Zo houden wij tijd over voor belangrijke zaken.

Wilma Vervoort

streetsign_32pxPandoraz maakt het uzelf makkelijker

Deze online monitor maakt het mogelijk om berichten op vrijwel alle bekende social media kanalen in te lezen, op te stellen, te versturen en qua gebruik te analyseren. Zo weet u altijd wat er gebeurt en wat het effect hiervan is. Pandoraz is een effectief hulpmiddel dat u veel tijd en moeite kan besparen bij het gebruik van social media.

Pandoraz is 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen per week. Het voorziet tevens de mogelijkheid tot het inplannen van berichten.
U kunt dus op uw gemak berichten (laten) schrijven, importeren en automatisch laten inplannen. Reageren op berichten doet uvanuit de centrale inbox. Waar Pandoraz tevens een prioriteiten inbox, met belangrijke berichten, voor u aanmaakt.

Bij uw Pandoraz pakket zit standaard uitstekende ondersteuning voor het gebruik van de monitor. Indien u verdere ondersteuning wenst, voor bijvoorbeeld het maken van een compleet Social Media beleid, dan bent u ook bij Tasclinx aan het juiste adres. Samen met u maken wij een social media beleid op maat. We noemen dit: de Social Media Policy.

beaker_32px Pandoraz® is de social media monitor ontwikkeld door Tasclinx.

Met Pandoraz kunt u 24/7 alle door u gebruikte social media kanalen bijhouden. U kunt reageren waar nodig. Of u kunt in één handeling meerdere kanalen tegelijkertijd voorzien van nieuwe invoer. Pandoraz is door Tasclinx ontwikkeld. Vanuit jarenlange ervaringen in management- en organisatie-ontwikkeling is dit product het instrument bij uitstek voor managers om ook de nieuwe social media maximaal te gebruiken voor het realiseren van ondernemingsdoelstellingen. Zo heeft u met Pandoraz een revolutionair instrument in handen.

In de standaard versie neemt u zelf alle beslissingen. In de extended versie helpen wij u daarbij en krijgt u periodiek een complete analyse en adviesrapport over uw social media ontwikkeling. Daarnaast krijgt u uitgebreidere ondersteuning. U heeft een eigen servicedesk waar u 24 uur per dag terecht kunt voor vragen, ideeën en ondersteuning.

cloud_32px Pandoraz is een cloud oplossing voor uw social media activiteiten:

  • Centraal dashboard van waaruit berichten worden verzonden en ontvangen
  • Mogelijkheid tot het inplannen van berichten
  • Uitgebreide monitor mogelijkheden, traceer uw social media campagne!
  • Handige sentiment monitor waarin u ziet wie er positief of negatief over uw merk spreekt.
  • Mogelijkheid tot het (spamvrij) versturen van e-mail nieuwsbrieven (inclusief iedere maand gratis tegoed!)
  • Mogelijkheid tot gratis gebruik van Web Analytics software van Tasclinx of aanmaken Google Analytics.

Pandoraz: 1 basisprijs met optionele ondersteuning. Zoals u het wenst.

Compleet dashboard

Uur per dag bereikbaar

Verschillende kanalen

%

Social Media Monitoring

Meer informatie of een gratis demonstratie?