Tasclinx Telefoon: +31-645 224460

  Van 7 tot en met 9 januari wordt de Consumer Electronics Show (CES) gehouden in Las Vegas. Deze grootste elektronicabeurs ter wereld gaat weliswaar primair over consumenten elektronica, maar de trends, die hier worden gezet,140106-CES-logo-e1389032450736

  Had u bijvoorbeeld gedacht dat de tablet, die toch begon als consumentenartikel, inmiddels een geaccepteerd zakelijk gereedschap is? Of wat te denken van het feit dat steeds meer medewerkers hun eigen laptop meenemen naar hun werk in plaats van dat de baas voor ’n computer zorgt?

  TASCLINX op CES 2014

  De grenzen tussen de privé en de werk wereld vervagen. En daarom zijn wij als Tasclinx evenals vorig jaar ook op deze beurs, evenals vorig jaar. Dit jaar houden we ons bezig met een aantal specifieke onderwerpen:

  •    Mobile computing: we willen steeds meer draagbare devices hebben en niet gebonden zijn aan één vaste plaats. Wat gebeurt er op dat terrein, dat gaan we uitvinden.
  •    Connected world: alles en iedereen zit op ‘het net’. Alles wordt met elkaar verbonden. Wat is de stand van de techniek en wat hebben we nog te verwachten?
  •    Met alle mobiele devices en alles verbonden: waar hebben we het dan over? Op deze beurs gaan we op zoek naar de rol en de invloed van social media.
  •    Tussen de bedrijven door zullen we rapporteren over nieuwe gadgets: wat komt er aan en wat kun je er wel en niet mee?

  Dagelijks nieuws

  Naast deze publieke acties hebben we nog de nodige afspraken met business partners met wie we in de VS samen werken. Dat allemaal bij elkaar maakt de CES tot een intensief en boeiend event. U kunt er dagelijks van meegenieten. We zullen diverse artikelen publiceren op deze site en u kunt, zoals u van ons gewend bent, ook de nodige video’s tegemoet zien.

  En… mocht u vragen of suggesties hebben, stuur ons een mail en we proberen daar iets mee te doen.