Tasclinx Telefoon: +31-645 224460

  Kaizen

  Wij ondersteunen allerlei soorten organisaties met het voorbereiden en uitvoeren van verbeteracties. Dat gebeurt steeds vaker op basis van de Kaizen methode. Het boeiende van Kaizen (de Japanse term voor continu verbeteren) is, dat problemen en vraagstukken op een gestructureerde manier worden opgelost. Dat gebeurt vaak met heel eenvoudige middelen. Juist daardoor is het rendement van die  verbeteracties veel hoger dan bij andere verbeter- en innovatietechnieken.

  Resultaat in 6 stappen

  Tasclinx past Kaizen toe met een 6 stappenplan. Die 6 stappen zijn zó makkelijk te leren, dat ze in vrijwel iedere situatie zijn toe te passen. Daarmee is resultaat direct gegarandeerd. Op onze website vindt u de uitleg over Kaizen. Wilt u meer of bent u geïnteresseerd in een training of in begeleiding, dan helpen wij u graag verder. Met onze training bent u in zeer korte tijd zelf in staat om Kaizen toe te passen. Daarmee is zo’n Kaizen training een prima investering die direct voordeel oplevert.

  Een goed begin…..

  De oplossing  voor veel problemen en vraagstukken is vaak heel eenvoudig. Dat geldt ook voor alledaagse problemen. Daarom bevelen wij onderstaande video van harte aan. Begin uw Kaizen aanpak met een eenvoudig probleem. Leer hoe de methode werkt en u zult zelf merken hoe snel dat voordeel oplevert. Ook bij uw alledaagse problemen en ergernissen.

  Meer weten?

  We geven u graag meer informatie. Laat even weten wat uw probleem is of welke behoefte u heeft en binnen een paar dagen bent u zelf aan het verbeteren en vernieuwen! Neem contact met ons op en laat ons u helpen besparen!