Tasclinx Telefoon: +31-645 224460

    Met de start van de Consumer Electronics Show 2013 (CES) in Las Vegas start TASCLINX ook met de marktintroductie van PANDORAZ. PANDORAZ is een tool om de berichten via social media te verspreiden en te volgen. Op één overzichtelijk dashboard kan het berichtenverkeer worden gevolgd. Voor het gebruik ervan is geen technische kennis nodig. Gebruikers kunnen vrijwel direct na inrichting van hun PANDORAZ account aan de slag.

    TASCLINX heeft de CES uitgekozen als event om PANDORAZ te lanceren. Dat doen we door een stelling te lanceren: ‘De PC heeft zijn langste tijd gehad’. Het idee daarbij is om op de CES, de grootste gadgetbeurs ter wereld op zoek te gaan naar aanwijzingen dat smartphones, tablets en andere nieuwe media geleidelijk de plaats in gaan nemen van de klassieke personal computer. De ervaringen die ons team in Las Vegas opdoet worden dagelijks online gezet via Facebook en Twitter. Wil je meedoen in de discussie of gewoon volgen wat er gebeurt, log dan in op onze Facebookpagina.

    TASCLINX is een new business organisatie gespecialiseerd in het ontwikkelen en implementeren van nieuwe media en werkprocessen. De organisatie is gevestigd te Rosmalen, Nederland en is al ruim 20 jaar actief in commerciële en publieke organisaties. Een van de producten die TASCLINX levert is de social media monitor PANDORAZ. Daarnaast heeft TASCLINX samen met Atras Software het sucessvolle online HR managementtool INFLOW ontwikkeld.