Tasclinx Telefoon: +31-645 224460

  DX800A

  De Centrale

  De Gigaset DX800A all in one is het professionele multiline-bureautoestel voor kleine ondernemingen en kantoren aan huis. Van zijn comfortabel modern ontwerp tot het grote 3,5-inch TFT-kleurendisplay beschikt dit draadgebonden toestel over een professionele uitstraling met een bijbehorende zakelijke functionaliteit. De hybride Gigaset DX800A all in one is uiterst flexibel en kan worden gebruikt voor telefonie via IP en ISDN of IP en het vaste telefoonnet. Omdat het toestel over meerdere lijnen beschikt, kunnen er tot 4 gesprekken tegelijk worden gevoerd en kan het toestel worden uitgebreid met in totaal 6 handsets. Het beheer van de maximaal 1000 vCard-vermeldingen is uiterst eenvoudig. U kunt het toestel synchroniseren met uw PC, waardoor u toegang heeft tot uw Outlook-contacten3. Bovendien kunt u gewenste informatie snel opzoeken met de automatische zoekfunctie 4. De Gigaset DX800A all in one beschikt over de beste handsfree-functie in zijn klasse – zowel draadloos als draadgebonden. En u voert elk telefoongesprek in kristalheldere High Defenition-geluidskwaliteit. Dankzij een aantal energiezuinige functies en een reductie van het DECT-signaal is dit toestel bovendien beter voor het milieu. En met zijn drie geïntegreerde antwoordapparaten met een gezamenlijke opnametijd van 55 minuten is de Gigaset DX800A all in one uitermate geschikt voor gebruik in kleine ondernemingen. Met zijn professionele functies, het grote kleurendisplay en aansluitingen voor VoIP, ISDN of het vaste telefoonnet is de Gigaset DX800A de ideale keuze voor kleine ondernemingen of kantoren aan huis. Dit multiline-bureautoestel is geschikt voor dagelijks gebruik door vier verschillende professionele gebruikers.

  De toekomst in telecommunicatie
  De Gigaset DX800A all in one is een hybride en flexibel bureautoestel dat is voorbereid op de volgende generatie toepassingen op telefoongebied en is daarmee een goede investering in de toekomst. Bij de configuratie van deze telefoon kiest u op basis van uw persoonlijke situatie uit VoIP en het vaste telefoonnet of VoIP en ISDN. En mochten deze omstandigheden in toekomst veranderen, dan kunt u de Gigaset DX800A all-in-one heel eenvoudig hieraan aanpassen. Het toestel is een zogeheten multiline-telefoon, wat betekent dat er 4 gesprekken tegelijkertijd kunnen plaatsvinden2; ideaal voor drukke zakelijke omgevingen. En mocht u uw activiteiten in toekomst gaan uitbreiden, dan kunt u de Gigaset DX800A all-in-one in uitbreiden met totaal 6 handsets.

  Professionele oplossing voor kleine ondernemingen en kantoren aan huis
  Met de Gigaset DX800A all in one beheert u uw contacten op professionele wijze. Naast een telefoonboek voor 1000 vCards biedt dit multiline-toestel toegang tot uw Outlook-contacten3. Als u of een van uw medewerkers informatie zoekt over andere ondernemingen, dan biedt de Gigaset DX800A all in one toegang tot een online-telefoonboek of een -bedrijvengids. En met de automatische zoekfunctie vindt u de 4 gewenste gegevens nog sneller en eenvoudiger. Maar deze hybride bureautelefoon heeft nog veel meer te bieden; ontvang handige infodiensten rechtstreeks op het grote display van uw Gigaset – RSS-feeds, weersvoorspellingen en veel meer. Daarnaast ontvangt u e-mailmeldingen, waarbij de gegevens van de afzender, onderwerp en tijd en datum worden weergegeven. En met de Link2Mobile™ Bluetooth®-technologie kunt u met de Gigaset DX800A all in one heel eenvoudig mobiele gesprekken tot stand brengen en ontvangen, net zoals het u uitkomt.

  Blijf op de hoogte
  De drie afzonderlijke antwoordapparaten van de Gigaset DX800A all in one beschikken over een gecombineerde opnametijd van 55 minuten, zodat uw gesprekspartners nooit worden onderbroken, zelfs als ze gedetailleerde berichten achterlaten. Deze betrouwbare multiline-bureautelefoon laat u altijd weten wanneer er nieuwe berichten voor u zijn: via een melding op het grote TFT-kleurendisplay of via een SMS-bericht4. En heel handig voor kleine ondernemingen of kantoren aan huis: met de antwoordapparaten van de Gigaset DX800A kunt u zelfs gesprekken opnemen.

  Milieuvriendelijke efficiëntie
  De Gigaset DX800A all in one beschikt over een energiezuinige netadapter die minder stroom verbruikt 5. En dat is beter voor het milieu én uw portemonnee! Om nog meer energie te besparen, kan het display tijdgestuurd worden uitgeschakeld als het toestel niet wordt gebruikt (nachtstand). Als er geen handsets op het toestel zijn aangemeld, wordt het DECT-signaal volledig uitgeschakeld. En als er wel handsets zijn aangemeld, wordt het DECT-signaal afhankelijk van de afstand tussen de handset en de basistelefoon gereduceerd. U kunt het DECT-signaal verder met 80%6 reduceren met de ECO-modus. Bovendien schakelt de ECO-modus Plus het DECT-signaal volledig uit7 zodra de handset zich in de standby-stand bevindt. Vertrouw op de Gigaset DX800A all in one voor professionele energie-efficiëntie. Met zijn intelligente ontwerp, HD-geluid en flexibele configuratie – VoIP met ISDN of vast telefoonnet – is de Gigaset DX800A all in one een goede investering in de toekomst en de juiste keuze voor uw kleine onderneming of kantoor aan huis.