Tasclinx Telefoon: +31-645 224460

  Thema Maand: Social Media

  Inleiding

  De gehele maand november staat in het teken van social media. Tasclinx trapt deze maand af met een kennissessie social media, 7 november te Arnhem. Zie voor meer informatie: deze pagina. Hier zal het tevens het interview met Gert-Jan van Scherpenzeel van Zytec International tonen. Later deze maand zullen meer artikelen hun weg naar Tasclinx.com vinden. Houdt Tasclinx in de gaten via het web, Twitter, Youtube en LinkedIn.

  Video’s

  Regelmatig vraagt Tasclinx haar klanten om hun ervaringen te delen over projecten waar Tasclinx betrokken is. Hiervan wordt een video gemaakt en komt vervolgens op Youtube terecht. Zytec International maakt sinds 2012 gebruik van Pandoraz. Onlangs heeft Tasclinx met Gert-Jan van Scherpenzeel (Marketing Manager bij Zytec) gesproken. Het resultaat kunt u hieronder bekijken:

  Publicaties

  Op het gebied van social media heeft Tasclinx een hoop publicaties, bekijk deze hieronder:

  Opinie (gericht op social media en privacy)

  Downloads: Kennissessie Social Media

  7 november was de kennissessie social media te Arnhem. Hier zijn diverse downloads van beschikbaar.

  Tasclinx’s Pandoraz Social Media Monitor

  Pandoraz® is de door Tasclinx ontwikkelde social media monitor. Met behulp van deze monitor is het mogelijk om in real-time alle activiteiten van een organisatie op het gebied van social media te volgen en te managen. Naast het besparen van een hoop tijd, zorgt dit ook voor een hoop gemak. Pandoraz is eenvoudig in gebruik en is 24/7 beschikbaar via web, tablet of smartphone. Pandoraz

  Download geheel vrijblijvend onze nieuwe Pandoraz Product Flyer (2013). Voor meer informatie ga naar de Pandoraz-site. Bekijk ook eens nieuwe commercial video, of een van onze andere video’s op ons YouTube kanaal.